Гинекомедика | GinekoMedika
ЦЕНТАР ЗА
ВЕШТАЧКО ОПЛОДУВАЊЕ
IVF
ПОПУСТИ И
ПРОМОЦИИ
НОВОСТИ
ГИНЕКОМЕДИКА
БИТОЛА

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

Закажете преглед на contact@ginekomedika.com.mk.

Во пораката внесето го вашето име и презиме, телефонски број и датум на кој би сакале да биде извршен прегледот.