Како да спречите почеток на инфекција со Candida?

Во 1 литар вода растворете 3-4 супени лажици јаболков оцет. Со растворот се прави тоалета на гениталните орагани во период од неколку дена. Постапката ќе ви помогне за превенција од candida инфекција и спречување веќе постоечката мала инфекција да премине во посериозна.