Промоции

Happy Wednesday!

Знаејќи од колкаво значење за младите е превенција од несакани сексуално преносливи болести, П.З.У. Гинекомедика во соработка со А.П.И. кој помага да се оствари оваа акција ви нудат најдобра понуда до сега.

Пап тест/колпоскопија/4д ехо преглед - 1500 денари
60% попуст за студенти и девојки до 21 година.

Затоа што вие ја градите иднината, а ние инвестираме во здрава иднина.