Rreth nesh

PZU Ginekomedika si institucion shëndetësorë i parë privat që me sukses kujdeset dhe progresivisht përparon për sa i përket kujdesit për shëndetin e gruas në R.M që nga viti 1993.

Tashmë 21 vjet ofron akces human, origjinalitet, efektivitet, i promovon zgjidhjet më të mira dhe është lider në imolementimin e teknikave të reja, teknologjitë dhe metodat në mbrojtjen e shëndetit në aspektin gjineko-akusherik të gruas në Maqedoni.

Mos dyshoni ku të bëni hapin tuaj drejt shëndetit më të mirë për shkak se ne jemi shembull se përvoja e punës e bën dallimin dhe më mirë e vërteton atë.

Personeli:

Dr. Dejan Bozhinovski, gjinekolog specialist - obstetër
Dr. Silvana Bozhinovska, një gjinekolog specialist - obstetër

Historik i shkurtër:

1993 Institucion i parë privat gineko-akusherik në R. e Maqedonisë
1997 Aparat 3D ultrazë i parë në ballkan
1998 I pari në ballkan dhe ende i vetmi laser Yag-nd në teritorin e R. së Maqedonisë për prevenim të karcinomit të qafës së mitrës (PVU).
2000 Ordinancë të dytë në Shkup me pajisje teknike, teknologji dhe metodologji të punës si ordinanca amë në Manastir
2003 Fillim me programin IVF me bashkpunim me IAkentro Advanced Medical Centre Selanik-Greqi.
2007 Implementim i protokollit ultra të shkurtër për shërimin e kondilommeve (bradavicave) të organeve gjenitale tek gratë dhe për herë të parë tek burat me Yag-nd laser
2009 Fertilizim me IVF e udhëhequr dhe e lindur pacientja më e moshuar ne Maqedoni (48 vjet, 2M+1F)
2009 I pari aparat ultrazë 4D HD ne Maqedoni
2013 Laser i ri dioden ultra puls
2015 Medalja e Artë në Panairin e Inovacionit, Makinova 2015