Promovime

Happy Wednesday!

Duke ditur se sa të rinj të rëndësishëm janë parandalimi i sëmundjeve të padëshirueshme seksualisht të transmetueshme, Ginecomedica në bashkëpunim me API. që ndihmon për të arritur këtë veprim ju ofron ofertën më të mirë deri më sot.

Pap test/kolposkopi/Ekzaminim Eho 4D - 1500 den
60% zbritje deri në 21 vjet dhe studentët

Për shkak se e ndërtoni të ardhmen, dhe ne investojmë në një të ardhme të shëndetshme.